Na betaling direct in uw mailbox | Gezelligheid gegarandeerd

Neem contact op

Product toegevoegd aan winnkelwagen

Ontvang 20% korting!arrow_drop_up

Muziekbingo: De Ultieme Gids Voor Een Gezellige & Muzikale Avond

  • person Sander de Jong
  • calendar_today
  • comment 0 opmerkingen
muziekbingo - de ultieme gids met alles wat u moet weten over muziekbingo

De Ultieme Gids Voor Een Gezellige en Muzikale Muziekbingo Avond

Je geeft binnenkort een leuk feestje en wilt dit feestje een muzikale boost geven.. wat doe je dan? Muziekbingo bestellen natuurlijk! Want muziekbingo is niet alleen super leuk om met een groep mensen te spelen, maar ook erg eenvoudig te organiseren.

De laatste jaren heeft muziekbingo erg aan populariteit gewonnen. En dat is niet gek! Want muziekbingo is de perfecte activiteit tijdens (feestelijke) activiteiten zoals teamuitjes, verjaardagen, vriendenweekend, familieweekend, kinderfeestjes of voor een leuke avond in de plaatselijke kroeg.

Muziekbingo kan in grote groepen of met een kleiner gezelschap gespeeld worden. Daarnaast kan muziekbingo met mensen van alle leeftijden gespeeld worden. Het maakt allemaal niet uit. Niks moet en alles mag! Het draait er uiteindelijk om dat iedereen een leuke middag of avond heeft en dat er lekker meegedanst en meegezongen wordt.

Deze blogpost dient als de ultieme muziekbingo gids. Want regelmatig ontvangen wij vragen van onze klanten over muziekbingo of van mensen die graag muziekbingo willen gaan spelen. We gaan bijvoorbeeld in op wat muziekbingo is, hoe lang muziekbingo duurt, muziekbingo thema’s en hoe je muziekbingo nóg leuk kan maken.

Wat is muziekbingo?

Allereerst de grote vraag: wat is muziekbingo? Muziekbingo is een leuke variant op het traditionele bingo-spel, maar dan met een muzikale twist. In plaats van getallen staan er liedjes op de bingo kaarten. Een afspeellijst met muziek wordt afgespeeld en staat een van de liedjes op de bingo kaart, dan moet deze afgestreept worden. Muziekbingo kenmerkt zich doorgaans door de vrolijke bingo kaarten en de verschillende thema’s waarin muziekbingo gespeeld kan worden, zoals bepaalde tijdsperiodes, muziekgenres of een hoog meezing gehalte.

Muziekbingo wordt ook vaak gezien als een laagdrempelige activiteit voor jong en oud tijdens feesten en partijen. Het duurt niet te lang, iedereen heeft kans om te winnen en wie houdt er nou niet van muziek?

Hoe werkt muziekbingo?

Muziekbingo is een simpel spel: iedere speler krijgt één bingo kaart, zet de afspeellijst met muziek aan en als een nummer op de bingo kaart staat wordt deze afgestreept. Van tevoren is afgesproken wanneer er sprake is van bingo, bijvoorbeeld wanneer een hele horizontale rij, een hele verticale rij of de hele kaart vol is. De persoon die de bingo maakt wint natuurlijk een prijs.

Muziekbingo kent meerdere variaties. In de meeste gevallen gaan de tafels, stoelen en banken aan de kant, worden de discolampen aangezet en wordt een dansvloer gecreëerd waarop de deelnemers tijdens het spelen een dansje kunnen wagen. In andere gevallen zitten de deelnemers, net als bij het originele bingo spel, aan tafel en strepen de nummers weg wanneer deze worden afgespeeld. 

Over het algemeen geldt dat bij een meer ‘swingende’ muziekbingo (zoals de Allermooiste Feestje bingo) de deelnemers de dansvloer betreden en dat bij een rustigere muziekbingo variant (zoals onze Top2000 muziekbingo) de deelnemers gezellig aan tafel zitten.

De bingo kaarten

Een belangrijk onderdeel van muziekbingo zijn de vaak vrolijke en kleurrijke bingo kaarten. Bij Koning PubQuiz spenderen we altijd veel tijd aan de vormgeving van onze bingo kaarten zodat de bingo kaarten goed bij het thema passen.

In onze muziekbingo pakketten zitten meerdere, unieke bingo kaarten. Het aantal ligt uiteraard aan het bestelde aantal kaarten. De bingo kaarten dienen vervolgens uitgeprint te worden. En alternatief is om iedereen vooraf een bingo kaart op te sturen zodat de persoon de kaart zelf uit kan printen. Iedere bingo kaart is per spel slechts één keer te gebruiken, want anders hebben mensen op hetzelfde moment bingo (dit kan natuurlijk alsnog per toeval bij unieke bingo kaarten).

De bingo kaarten kunnen naar eigen keus groot of klein geprint worden. Om papier verspilling tegen te gaan raden wij aan om meerdere kaarten op één A4 te plaatsen en deze vervolgens te printen, bijvoorbeeld twee of vier kaarten op één A4.

een kleurrijke muziekbingo bingo kaart uit de zomerse muziekbingo

Wordt de bingo online gespeeld? Dan hoeft er uiteraard niets geprint te worden. Laat de deelnemers de bingo kaart openen in een programma als Paint zodat de nummers digitaal afgestreept kunnen worden.

De afspeellijst

De muziek voor onze muziekbingo’s is te vinden op Spotify. Het is daarom sterk aan te raden om over een betaald Spotify account te beschikken. Belangrijk is om de afspeellijst op shuffle te zetten. Dit betekent dat de nummers in willekeurige volghorde worden afgespeeld en iedereen gelijke kans heeft om bingo te behalen. Speel je de Muziekbingo online, dan kun je via Microsoft Teams, Zoom, Google Hangouts of Skype eenvoudig het computer geluid delen.

TIP 1: Zet binnen je Spotify instellingen de optie “crossfade” aan en zet de fade op ongeveer 15 seconden. Deze instelling zorgt ervoor dat de muzieknummers in elkaar overlopen. Dit geeft een prettiger luister beleving.

TIP 2: Wil je dat het spel wat vlotter verloopt? Luister het nummer dan niet helemaal af, maar druk na het eerste refrein of halverwege het nummer door naar het volgende nummer.

Wanneer win je?

Muziekbingo kan naar eigen inzicht gespeeld worden. Hieronder geven wij echter enkele opties over hoe muziekbingo vorm te geven. Een bingo wordt natuurlijk altijd gecontroleerd of het wel echt bingo is.

Wanneer een speler één volle rij heeft (horizontaal of verticaal en eigen keus welke rij) kan de prijs worden uitgereikt. Vervolgens ga je door naar een prijs voor twee volle rijen, drie volle rijen en uiteindelijk de volle kaart. De hoofdprijs wordt gegeven aan de speler met de volle kaart.

Bij grotere groepen is het doorgaans beter om meerdere prijzen uit te reiken per volle rij. Dus bij één volle rij worden vijf prijzen uitgereikt, bij twee volle rijen worden drie prijzen uitgereikt, en bij drie volle rijen worden twee prijzen uitgereikt. De speler met de volle kaart gaat er met de hoofdprijs vandoor.

In veel gevallen wordt er ook gekozen om enkel een volle kaart te belonen met een prijs. Dit zorgt er namelijk voor dat de winnaar echt een leuke prijs ontvangt, maar heeft ook als voordeel dat de bingo minder vaak “gestoord” wordt. De muziek hoeft immers niet steeds stilgelegd te worden om de bingo kaart te controleren.

Wordt er met kinderen gespeeld? Ga dan uiteraard voor meerdere prijzen om iedereen blij te houden.

Dubbele bingo

Een dubbele bingo kan altijd voorkomen, ook al zijn alle bingo kaarten uniek. Hier is weinig aan te doen. Bepaal daarom zelf wat te doen bij een dubbele bingo. Laat beide spelers bijvoorbeeld een kort spelletje tegen elkaar spelen (bijvoorbeeld dobbelen) of gun beide spelers een prijs.

Wat zit er in een muziekbingo pakket?

In onze muziekbingo pakketten zitten de belangrijkste benodigdheden om een muziekbingo te organiseren. In onze pakketten treft u het volgende aan:

  • Het aantal gekochte bingo kaarten
  • Een duidelijke speluitleg
  • Afstreeplijst om bij te houden welke liedjes geweest zijn
  • QR code die linkt naar de Spotify afspeellijst

Vervolgens dient u zelf te zorgen voor een locatie om de bingo te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de eigen woonkamer of tuin, de kantine op de vereniging of een locatie op werk. Verder is het raadzaam om lekkere hapjes en drankjes te regelen (om eerlijk te zijn: een beetje alcohol doet altijd wonderen), leuke prijzen voor de winnaars en eventueel verkleedkleding zoals gekke zonnebrillen, hoeden, jasjes en opplaksnorren om de bingo nog meer ‘jeu’ te geven. 

Hoe lang duurt muziekbingo

Een van de absolute voordelen van muziekbingo is dat het helemaal niet zo lang duurt. In principe kunt u ervan uit gaan dat één ronde muziekbingo waarin drie bingo’s vallen ongeveer een uur duurt. We gaan er dan wel vanuit dat de muzieknummers niet van begin tot eind worden afgespeeld. Want als dit wel het geval is, dan duurt een muziekbingo vanzelfsprekend een stuk langer.

Onze muziekbingo afspeellijsten bestaan uit 45 nummers per bingo. Wanneer alle liedjes helemaal worden afgespeeld, dan betekent dit in de meeste gevallen ruim 2,5 uur aan muziek. Om de bingo wat korter te houden kiezen de meeste mensen ervoor om een liedje te starten om na het refrein het volgende nummer te starten. Gaat een nummer lekker en wordt er lekker gedanst en gezongen, dan kan een nummer ook langer worden afgespeeld. Hier bent u natuurlijk helemaal vrij in.

Waarom muziekbingo spelen

De laatste jaren heeft muziekbingo aan populariteit gewonnen in Nederland. En dat is niet gek, want muziekbingo is super leuk om te spelen tijdens feesten, partijen en bedrijfsborrels.

We hebben het al eerder aangekaart, maar muziekbingo is dus een laagdrempelige activiteit om te spelen tijdens feestelijke activiteiten: het is eenvoudig te organiseren, iedereen kan meedoen ongeacht leeftijd of de gezondheid en van de muziek wordt iedereen blij en het geeft een goede sfeer.

Muziekbingo kan ook in grote groepen of met een kleiner gezelschap gespeeld worden. Zo zien we dat mensen het spelen tijdens een avond met een klein groepjes vrienden, met een grotere groep tijdens familieweekend of een avond op de vereniging of tijdens grote bedrijfsfeesten waarbij meerder dan 100 mensen aan de bingo deelnemen.

Doorgaans spelen de volgende factoren ook een rol waarom muziekbingo tegenwoordig zo populair is:

  • Een groot aanbod aan bingo thema’s: de meeste aanbieders van muziekbingo hebben een groot assortiment aan bingo thema’s dat gespeeld kan worden. Denk bijvoorbeeld aan foute muziekbingo, muziekbingo voor ouderen of muziekbingo met jaren ’80 muziek. Dit aanbod wordt over tijd ook steeds groter, dus voldoende keus om een muziekbingo te kiezen die goed bij de deelnemers past.

    Bij Koning PubQuiz zetten wij maatwerk aanvragen ook graag om in een nieuw muziekbingo pakket. Dus wanneer wij een aanvraag krijgen voor een 80’s en 90’s muziekbingo, dan maken wij deze voor de aanvragen, maar zetten deze vervolgens ook graag om in een nieuw muziekbingo pakket voor iedereen.

  • Relatief goedkoop om te spelen: muziekbingo is ook helemaal niet duur! Het ligt natuurlijk aan het aantal spelers, maar de prijs blijft altijd goed. Zeker als je kijkt naar de kosten per persoon! Met daarom zien we dat muziekbingo vaak gespeeld wordt tijdens een breed assortiment aan activiteiten zoals partijtjes, verjaardagfeesten en familiedagen.

  • De beste muziek reeds geselecteerd: in onze muziekbingo's nemen wij alleen de beste en bekendste liedjes op binnen een bepaald thema. We doen daar altijd onderzoek naar, zodat wij u de beste en gezelligste muziek kunnen aanbieden.

  • Weinig benodigdheden nodig: ook zijn er voor muziekbingo weinig extra benodigdheden nodig naast wat u in een muziekbingo pakket ontvangt. Het enige wat u zelf dient te regelen zijn een locatie, een muziekinstallatie (in de meeste gevallen is een JBL/Sonos box ruim voldoende), leuke prijzen en hapjes en drankjes voor tussendoor. Heeft u dit geregeld? Dan bent u helemaal klaar om de bingo te laten beginnen.

  • Optie op een gepersonaliseerde muziekbingo te laten maken: Ook bestaat er altijd de optie om een gepersonaliseerde muziekbingo te laten maken. Dit betekent dat u zelf de nummers kiest en aanlevert en dat wij de bingo vervolgens in elkaar zetten. Dus wij maken de Spotify afspeellijst, ontwerpen de bingo kaarten en genereren vervolgens de bingo kaarten. We zijn bijvoorbeeld vaak dat bedrijven en families dit doen, maar soms ook tijdens een straatfeest of een bruiloft.

    Groot voordeel is dat u zelf de controle heeft over de muziek in de bingo. U kunt de favoriete nummers van collega’s kiezen, de meest slechte muziek ooit, of muziek van die bepaalde zanger waar oma zo’n fan van is 😉

Hoe organiseer ik muziekbingo?

We hebben dit al eerder gezegd, maar een van de absolute voordelen van muziekbingo is dat het super makkelijk te organiseren is! Er is weinig tot geen voorbereiding nodig om een bingo te organiseren en een leuke avond te beleven, zeker wanneer u een muziekbingo pakket koopt.

Over het algemeen zijn de volgende stappen nodig om een muziekbingo te organiseren:

  1. Selecteer een datum of speciale gelegenheid voor het organiseren van een muziekbingo. Deze activiteit is geschikt voor diverse evenementen zoals verjaardagen, buurtfeesten, bedrijfsevenementen, club- of verenigingsfeesten, vrijgezellenfeesten, nieuwjaarsvieringen en meer.

  2. Kies een muziekbingo thema dat aansluit bij de groep en waarvan de liedjes bekend zijn. Kies een thema waarvan je zeker weet dat het iedereen op de dansvloer krijgt, er lekker meegezongen gaat worden en dat het herkenbaar is.

  3. Schaf een muziekbingo aan via het internet of denk erover na om er zelf een te creëren. Bedenk dat het maken van een muziekbingo meer tijd kost dan je zou verwachten. Overweeg of het de inspanning waard is voor slechts één evenement.

  4. Druk de bingokaarten af of verstuur een unieke kaart naar elke deelnemer. Een digitale bingokaart op een telefoon is milieuvriendelijker omdat er geen papier wordt verspild. Echter, ervaring leert dat fysieke kaarten effectiever zijn. Niemand wil immers continu naar zijn of haar telefoon kijken.

  5. Verdere voorbereidingen zijn ook belangrijk. . Zorg dat er genoeg pennen zijn en regel een geluidsinstallatie voor de muziek. Gebruik bijvoorbeeld de surround sound set van je televisie of een grote Sonos of JBL speaker.

  6. Vind leuke, betaalbare prijzen voor de winnaars. Je kunt goede deals vinden bij winkels zoals Action, Hema, Xenos of andere zaken. Hoewel het op het eerste oog niet zo belangrijk lijkt, heeft de ervaring geleerd dat het uitdelen van prijzen aan de gelukkige winnaars altijd positief ervaren wordt. Mensen worden toch net iets competitiever.

  7. Overweeg om verkleedkleding neer te leggen om extra sfeer te creëren. Dit kan een avond extra leuk maken. Op de avond zelf zorg je dat de bingokaarten klaarliggen en de afspeellijst op willekeurig afspelen staat.

En vervolgens kan de bingo en het plezier beginnen!

BONUS: bekijk onze blogpost met tips en tricks om een fantastische muziekbingo te organiseren

Soorten muziekbingo

Muziekbingo bestaat er in vele soorten en maten. Dit is dan ook datgene wat veel mensen in muziekbingo trekt: het kiezen van een leuk bingo thema dat goed past bij de deelnemers of dat de deelnemers meeneemt in een thema rond de feestdagen of een bepaalde periode uit het verleden.

Hoewel het concept van muziekbingo dus altijd hetzelfde blijft, maken de nummers in de bingo natuurlijk het verschil. Hieronder zetten wij verder uiteen welke soort muziekbingo’s beschikbaar zijn, met daarbij enkele voorbeelden uit de eigen collectie. 

Muziekbingo thema: leeftijd

Leeftijd speelt een grote rol bij muziekbingo: het kan een bingo immers maken of breken. Voor oudere mensen is een muziekbingo met alleen maar nieuwe, bekende hits minder leuk, want zij kennen de nummers minder goed en ervaren hier ook geen nostalgisch gevoel bij. 

Voor ouderen mensen is het daarom veel leuker om de Muziekbingo voor Ouderen te spelen. Deze muziekbingo zit bomvol gouwe ouwe hits uit die zeer herkenbaar zijn voor onze senioren. Daarnaast kan het ook erg leuk zijn om een muziekbingo met muziek uit de jaren ’70 of een jaren 80 muziekbingo te spelen.

Bestaat er een mix van oudere mensen tot kinderen, dan is de muziekbingo voor jong en oud perfect om te spelen. Deze bingo bestaat uit zowel oude muziek, recente hits en liedjes bekend voor kinderen. Kortom, er zit voor alle leeftijden bekende muziek in.

Voor een jonger publiek, bijvoorbeeld tieners, pubers of jongeren hebben wij bijvoorbeeld de Zin in de Zomer Man! Bingo. Deze zomerse muziekbingo bestaat uit recente zomerse hits met goede beats of waarmee lekker meegezongen kan worden.

senioren spelen een muziekbingo voor ouderen

Muziekbingo thema: bepaalde tijdsperiode

Muziekbingo binnen een bepaalde tijdsperiode zijn mateloos populair. Het brengt deelnemers terug naar een bepaalde periode in de tijd en vaak brengt dit dan herinneringen en nostalgische gevoelens met zich mee. Daarnaast brengt iedere decennium een unieke muziekstyle met zich mee die zeer herkenbaar is voor die tijdsperiode. Daarom is het juist zo leuk om de muziek via een muziekbingo te ervaren.

Eerder hebben we al de jaren 70 en de jaren 80 muziekbingo genoemd. Er is echter veel meer mogelijk, zoals een Jaren 90 muziekbingo met de beste muziek uit de 90’s of een muziekbingo met de grootste hits uit de periode 2000 – 2010 (deze komt er snel aan 😉) .

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om twee decennia te combineren. Zo bieden wij onder andere de 70’s + 80’s hits muziekbingo aan en ook een 80’s + 90’s tijdmachine bingo.

jaren 80 en jaren 90 muziekbingo voor een muzikale avond

Muziekbingo thema: muziek genre

Muziekbingo binnen een bepaald muziekgenre zijn ook erg gewild! Deze thema’s focussen zich op een bepaald muziekgenre en alle liedjes in de bingo vallen binnen dit genre. Vaak zijn dit vrij brede thema’s waar veel verschillende nummers in kunnen vallen.

Een van de bekendste voorbeelden van een populair muziekgenre waarop muziekbingo wordt gemaakt is uiteraard de foute muziek. Muziek in dit genre is vaak niet de beste muziek ooit gemaakt, maar toch heeft het stiekem wel iets heel leuks! De tunes zijn bijvoorbeeld catchy en laagdrempelig of er kan luidkeels worden meegezongen met grappige songteksten. De foute muziekbingo van Koning PubQuiz is dan ook niet zonder reden een van onze best verkopende producten.

Een ander muziekgenre dat zich uitstekend leent voor een muziekbingo zijn de Nederlandse meezingers. Veelal zijn deze liedjes populair in Nederland en worden vaak gezongen tijdens feesten, evenementen of in cafés. De liedjes zijn bekend en niet meezingen is vrijwel onmogelijk.

Wij bieden nog meer muziekbingo aan verschillende muziekgenres, zoals

Muziekbingo thema: Artiest

Verschillende artiesten hebben ook genoeg goede muziek om daar een muziekbingo op te maken. Vooral grote fans van deze artiesten spelen graag zo’n muziekbingo. In andere gevallen valt het precies goed binnen een bepaalde thema avond.

Bij Koning PubQuiz hebben wij een ABBA muziekbingo met daarin de 45 grootste en meeste bekende ABBA hits die ooit gemaakt zijn. En ook bieden wij een André Hazes muziekbingo aan met de beste muziek die André Hazes heeft voortgebracht.

Ennn… ook staan er nog verschillende andere muziekbingo’s - die zich richten op een bepaalde artiest - op het programma om te maken. Dus stay tuned!

Andre Hazes muziekbingo met de beste muziek van Andre Hazes ooit

Muziekbingo thema: Feestdagen

Bepaalde feestdagen lenen zich ook zeer goed om een muziekbingo op te organiseren. Denk hierbij aan feestdagen als Koningsdag, Sinterklaas, kerst en oudejaarsavond. Al deze feestdagen brengen bepaalde liedjes of zelf een heel genre met zich mee waarop heel goed een muziekbingo gemaakt kan worden.

De kerst muziekbingo zit bijvoorbeeld vol met herkenbare en grote kerst hits die vrijwel iedereen kent. Super leuk om te spelen tijdens de kerstdagen met de familie of op het werk. De Top2000 muziekbingo is dan weer perfect om te spelen op oudejaarsavond en een Sinterklaas muziekbingo wanneer de Sint in het land is.

Heeft u nog een leuk thema waar op dit moment geen muziekbingo voor bestaat, laat het ons dan weten! Wij zijn continu op zoek naar leuke bingo thema’s om onze klanten mee te verassen.

muziekbingo kerst - gezellige kerst - kerst liedjes

Gepersonaliseerde muziekbingo

Tot slot bestaat er ook nog de gepersonaliseerde muziekbingo. Dit betekent dat u zelf een lijst met liedjes  (45 tot 50 nummers) samenstelt, deze bij ons aanlevert en wij zetten vervolgens de gehele muziekbingo in elkaar. Wij maken de bingo kaarten in het gewenste aantal, stellen de Spotify afspeellijst samen en generen de afstreeplijst en het instructie document.

Met een gepersonaliseerde muziekbingo heeft u totale vrijheid in welke nummers aan de bingo worden toegevoegd. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de favoriete nummers van uw collega’s, vrienden of familie of kiezen voor muziek die past bij een bepaald feest of activiteit. Alles kan en niets is gek genoeg!

Ook heeft u invloed op het uiterlijk van de bingo kaarten. U kunt zelf de kleuren en de titel kiezen die u graag op de bingo kaarten terug ziet. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de muziekbingo helemaal in het thema past en voegt u – indien gewenst – een bedrijfslogo toe aan de kaarten.

Een gepersonaliseerde muziekbingo valt wel altijd duurder uit dan een bestaande muziekbingo: er zit immers vrij veel werk in het maken van het bingo pakket, zoals het genereren van de bingo kaarten en het samenstellen van de Spotify afspeellijst.

gepersonaliseerde muziekbingo voor uw feestje waarbij u de nummer kiest en wij de gepersonaliseerde muziekbingo maken

BONUS: bekijk onze stap-voor-stap gids om zelf muziekbingo te maken

Hoe maak ik muziekbingo nog leuker? 

Er zijn verschillende manieren om muziekbingo nog leuker en interactiever te maken. Natuurlijk hangt het altijd af van de deelnemers, het gekozen bingo thema, het tijdstip op de dag en ook of er wellicht wat alcoholische versnapering in het spel zijn.

Wij geven doorgaans de volgende tips om een muziekbingo nog memorabeler te maken:

  1. Regel verkleedkleding die passen bij het muziekbingo thema. Denk aan een selectie van grappige outfits, extravagante brillen, feestelijke slingers, kleurrijke boa’s, glinsterende kettingen, en petten die deelnemers kunnen aantrekken bij binnenkomst.
  2. Presenteer een prijzentafel waarop de prijzen uitgestald zijn. Het zicht op de mogelijke beloningen kan de spelers extra gemotiveerd maken om te winnen.
  3. Het is ook altijd een goed idee om speciale prijzen te reserveren voor de meest unieke prestaties, zoals de persoon met de meest opvallende dansmoves, de best geklede deelnemer, de meest enthousiaste meezinger of de grootste sfeermaker van de avond.
  4. Een verkeerde bingo kan leiden tot een grappige consequentie, zoals een liedje zingen, een shotje nemen of een andere ludieke opdracht uitvoeren. Dit kan een leuke draai geven aan het spel, maar overweeg altijd goed of dit past bij uw feestje en de sfeer die u wilt creëren. 

Afsluiting

In deze blogpost hebben wij u meegenomen in alles wat met muziekbingo te maken heeft. Muziekbingo is immers een super leuk spel om te spelen tijdens feestelijke activiteiten zoals verjaardagen, bedrijfsfeesten of gewoon tijdens een avond in de kroeg.

Mocht u hierna nog verdere vragen of opmerkingen hebben over iets wat met muziekbingo te maken heeft, dan horen we graag van u 

Wij verkopen ook PubQuiz pakketten

Naast onze muziekbingo pakketten verkopen wij ook uitdagende kant-en-klare PubQuiz pakketten. Onze Pubquizzen zijn opgemaakt in PowerPoint en daarom snel en simpel te gebruiken. Na betaling zit de Pubquiz direct in uw mailbox. Het houden van een uitdagende PubQuiz was nog nooit zo makkelijk.

Wij beiden meerdere PubQuizzen aan, waaronder een heuse Misdaad PubQuiz, een Kort & Krachtige PubQuiz en verschillende algemene PubQuizzen zoals een PubQuiz voor Thuis, een PubQuiz voor Familie en een Algemene PubQuiz.

Ieder jaar publiceren wij in december een Eindejaarsquiz met quizvragen over het betreffende jaar. Dit is altijd één van onze best verkopende producten. Wilt u eerst kijken hoe onze PubQuizzen in elkaar zijn gezet? Download dan onze gratis PubQuiz met 10 quizvragen.

BONUS: Bekijk hier onze complete gids om zelf een PubQuiz te organiseren

Laat een reactie achter

Let op, reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd